Nevařte podle kuchařek

Chybí vám inspirace při tvorbě receptů anebo informace z oblasti výživy? Rádi jíte a chcete vědět, které hodnotné prvky vaše jídlo obsahuje? A nakonec – chcete, aby vaše jídlo a životní styl nebyly zdrojem vašich nemocí, ale základem vašeho zdraví? Komplexním pohledem na tato témata se zabývá šéfkuchař a lékařka, pro které se zdravá výživa stala nejen součástí výkonu práce, ale také prioritní zájmovou oblastí.

Kromě cenných informací o nutriční rovnováze, trávicím systému anebo problému nadbytečných kil kniha Nevařte podle kuchařek nabízí téměř 270 receptů s nulovým obsahem cholesterolu, které vás prakticky zasvětí do tajů vegetariánské kuchyně. Dále vám pomůže otestovat váš osobní životní styl a nabízí výživovou tabulku doporučených potravin. Závěr knihy pojednává o dalších nevýživových faktorech, které společně s výživou představují tu nejlepší variantu pro lidské zdraví. Autoři věří, že kniha může výrazně pomoci v osobním boji proti civilizačním nemocem. Proč to nezkusit, jestliže jde o kvalitu života - a možná o život samotný?

Autor

Roman Uhrin, Halyna Uhrin

Vydavatel

Advent-Orion

Rozměry

Rozměr: 170 × 240 mm, počet stran: 386, vazba: kroužková měkká vazba

Zapůjčení

Knihu Nevařte podle kuchařek je možné zapůjčit ve vybraných knihovnách.

Zakoupení

Knihu Nevařte podle kuchařek je možné zakoupit také u nás. Cena 398,- s DPH.
V případě zájmu nás kontaktujte.

Dodací a platební podmínky
Knihy je možné doručit, ve vybraných částech České a Slovenské republiky, osobně (bez dodatečných poplatků) nebo zaslat poštou (v případě platby předem se účtuje 50,- Kč, v případě dobírky 80,- (poštovné a balné)). Způsob odběru si zvolte sami :-)

Nový internetový obchod
V současnosti připravujeme spuštění zcela nového internetového obchodu, kde bude možné knihy objednat standardní cestou. Máte se na co těšit :-)

Obsah knihy

1. Přehled a charakteristika použitých surovin
- obilniny a výrobky
- luštěniny a výrobky
- zelenina
- ovoce
- ořechy a semena
- ostatní
- pomoc našemu trávení aneb bylinky nejsou pouze chuť

2. Racionální a ekonomické vaření
- racionální přístup k sobě i rodině
- sedm výživových principů
- racionální výživa a hygiena
- ekonomické vaření: jak na to?
- ekonomické využití potravin
- pouze půl kilogramu suché sóji

3. Recepty
- nevařte podle kuchařek
- chleby a pečivo
- studená kuchyně
- sladká kuchyně
- teplá kuchyně

4. Lepší prognóza osobního zdraví
- trávení z pohledu gastroenterologa
- nejčastější stravovací chyby jako příčiny nemocí
- rozhodnutí pro lepší prognózu osobního zdraví
- vitaminy a jejich nejlepší zdroje
- složky potravy s promítnutím do vyvážené skladby jídla
- co tedy jíst?
- ne jenom chlebem bude člověk živ...



Page generated in 1.3913 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál