Kampaň ČSOB k účtům cílí na mladé

Kampaň ČSOB k účtům cílí na mladé

ČSOB nabízí všem mladým ve věku od 18 do 30 let za otevření běžného účtu mimořádnou jednorázovou odměnu 1000 korun. V rámci kampaně #MobilemObratem lze také získat iPhone 13, jejichž osm nových majitelů vzejde z losování. Akce potrvá od 23. srpna do konce října 2021.

„Účelem této naší sezónní kampaně je oslovit mladé lidi a motivovat je ke zřízení běžného účtu u ČSOB. Získanou odměnu lze použít na cokoliv, třeba na výdaje spojené se studiem nebo jako vstupní vklad pro spoření či investování. V době loňské akce vzrostla poptávka o zřízení účtu mezi mladými klienty o sto procent,“ říká Jan Sadil, člen představenstva zodpovědný za retail.

Klient se po založení nového účtu automaticky dostává do slosování o iPhone 13. Výherci mobilů se losují každou středu od 15. září do 3. listopadu 2021. Odměnu 1000 Kč získá vždy ten, kdo se nejpozději do 30 dnů ode dne založení účtu přihlásí do mobilní aplikace ČSOB Smart a zároveň provede jednu platbu debetní kartou v jakékoli výši.

Založit nový účet lze snadno a rychle přes aplikaci ČSOB Smart nebo webové stránky MobilemObratem. Podmínky akce platí i pokud klient zvolí založení účtu osobně přes pobočku nebo telefonicky přes klientské centrum. Vedení účtu je zcela zdarma bez dalších podmínek.

Po otevření účtu nový klient ihned získá virtuální platební kartu, kterou si jednoduše zobrazí v aplikaci ČSOB Smart. Dalším získaným benefitem je pojištění internetových rizik na rok zdarma, které kryje řadu situací od nákupu zboží na eshopech přes zneužití identity a platební karty po poškození pověsti v online prostoru.

Mobilní bankovnictví pravidelně používá v ČSOB už více než 600 000 spokojených klientů a každoročně zájem roste o desítky procent.

Kampaň bude cílit na mladé zejména prostřednictvím internetu, konkrétně pomocí bannerů a videí a na sociálních sítích. Jejím autorem je agentura Darwin & the Machines.

Zdroj informací

Československá obchodní banka, a. s. a NejBusiness.cz

Datum

24. srpna 2021



Page generated in 1.2796 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál